Helg att se fram mot..

Helgen den 1-3 februari kommer den blivande brudtärnan till Borås för mys och planering. Behöver jag säga att jag ser fram mot den helgen? ;) Det känns som evigheter sen hon var här sist men tiden verkligen springer iväg. Under söndagen den 3:e kommer spenderas i Göteborg på bröllopsmässan där även Carro kommer följa med. kan ju inte bli annat än toppen!
 
Idag har jag och Daniel varit på en konsulation på Interflora för blommorna på bröllopet. Vi gick ifrån mötet väldigt nöjda och blommorna är beställda. Det kändes väldig bra och priset likså. Toppen! :)
 
Det flesta inbjudningarna har kommit till sina rätta ägare och några ja ha redan ploppat in, roligt :)
 

Bröllopsinbjudningarna!

Kvällen har jag och Daniel spenderat framför datorn med att leta upp adresserna till alla gästerna som ska bjudas till bröllopet. Vi har även gjort en lista på boenden till de gästerna som kommer långväga. Så nu har vi arbetat på två stationer ikväll, jag skrev adressen på kuvertet och satt på frimärke medan Daniel la i inbjudan samt listan med boenden. Det tog ca 2 1/2 timme och det är skönt nu när det är klart. Nu ska dom bara läggas på lådan och invänta svar från gästerna :)

Tur man är omgiven av fina vänner!

Har sagt det för och jag säger det igen, tacka vet jag mina fina vänner! En av de vännerna som står mig närmast är Carro. Vi klickar bra tillsammans och en vän som man vet finns där för en i vått och torrt!

Som jag nämnt innan har vi valt henne som toastmadame till bröllopsfesten. Vilket jag anser är det rätta valet. Hon känner oss väl och vet hur vi vill ha det och hur vi fungerar. Hon och Jennie kommer göra det till en toppen kväll!:)

Planeringen är i full gång och för tillfället är det dekorationen till borden som är under uppsökning. Tanken är att ha en vit duk som grund och sedan en löpare i antingen svart eller vinrött ( färgerna som är "temat" ). På bordet ska vi ha blockljus som ska vara vita eller möjligen vinröda beroende på vad löparen har för färg. Valet av blockljus är för att slippa byta värme ljus eller kronljus under kvällen. På löparen kommer det även ligga någon form av dekoration. Det lutar åt små hjärtan men inget som är beställt eller bestämt.

För att återgå till Carro som jag nämnde tidigare så hade även hon och hennes Daniel blockljus på deras bröllop. Carro har erbjudit oss att låna deras ljushållarna som de har kvar. Vilken underbar vän! :) oftast har man inte mer än kanske tre, fyra likadana ljushållare. Och ska man köpa en hög så lär det bara ligga i en låda sedan. Är glad att vi kan få låna deras ljushållare. Tur man är omgiven av så fina vänner! <3

5 år som förlovade <3

Var tar tiden vägen? 5år sedan vi förlovade oss. Det var sista gången vi firade vår förlovningsdag, nästa år får vi fira vår bröllopsdag ;)
 
Dagen började med lite sovmorgon innan familjen begav sig till Rångedala bygdegård för att få se lokalen där bröllopsfesten kommer hållas. Träffade gubben som hade hand om bygdegården och fick en genomgång av lokalerna :) känns bra att ha sett bakom kuliserna så att säga. Sommaren 2011 var vi på bröllopsfest där och då såg man ju inte allt. Det är ett bra val vi gjort angående lokalen!
 
Efter besöket i Rångedala  fortsatte vi hem till svärmor för att lämna av Nova. Jag hade bokat biobiljetter till filmen Mammas pojkar. Det är mysigt att bara vara vi ibland :)
 
Nu står älsklingen i köket och lagar mat och efter den är uppäten blir det filmmys i soffan, bra lördag! :)
 
 
 
 
 

Blivande Fru O

Vägen från "I Will" till "I Do".

RSS 2.0